Inschrijven

inschrijvingen

We mochten in september weer een verse lading leden ontvangen. Fijn dat jullie met zovelen in onze scouts willen!
Bij sommige takken is het vaak drummen voor de laatste plekjes te bemachtigen. Daarom proberen we op een zo eerlijk mogelijke manier om te gaan met de inschrijvingen. Daardoor moeten we nu eenmaal ook al eens mensen teleurstellen.

Bij de inschrijvingen krijgen de broertjes en zusjes (geen neven & nichten) voorrang.
Daarna worden de overige plaatsen verdeeld voor de nieuwe leden.
Ben je reeds lid? Dan wordt je uitgenodigd door je leiding om langs te komen op de scouts of de leiding komt bij je langs (indien je naar een nieuwe tak gaat).

De nieuwe inschrijvingen willen we vanaf volgend scoutsjaar (2015-2016) online organiseren.

Broers & zussen van huidige leden kunnen zich vanaf zondag 9 augustus (09:00 uur) inschrijven via een link die hier en op de homepagina zal verschijnen. Bij het veld ‘opmerkingen’ vermelden wie de broer en/of zus is. Dit kan tot en met zondag 23 augustus (22:00 uur). Deze inschrijving is echter niet definitief en dient goedgekeurd te worden door de groepsleiding.
Dit zal in de week van 24 augustus gebeuren. We kunnen echter niet garanderen dat er plaats zal zijn!

Vanaf zondag 30 augustus (09:00u) mogen de nieuwe leden het formulier invullen. Zij vullen de overige plaatsen op (deze worden op voorhand aangegeven). Inschrijvingen worden geordend op tijd en zal dus op die manier overlopen worden. Wees dus op tijd met inschrijven. Inschrijven kan tot vrijdag 5 september (13:00u).

Voor zondag 6 september krijgt iedereen die het formulier heeft ingevuld bericht van de groepsleiding of de inschrijvingen in orde is of niet. Wanneer u inschrijving kan doorgaan, wordt u uitgenodigd om langs te komen op de weifeesten tussen 13u en 15u op zondag 6 september. Daar ronden we de inschrijving af en wordt het officieel.

Voor vragen mag u altijd mailen naar groepsploeg@60ste.be

De inschrijvingen zijn gesloten


HET FORMULIER ZIET ER ALS VOLGT UIT. ZORG DAT U ALLES GEGEVENS KLAAR HEBT STAAN (REKENINGNUMMER IS NIET NODIG)

formulier

Volgende gegevens zijn verplicht:

 • Voornaam & naam
 • Geslacht
 • E-mail
 • Geboortedatum
 • GSM (of telefoon)
 • Land, postcode (gemeente), straat, nummer & (bus)
 • Opmerkingen
  • Naam & tak van de broer(s) of zus(sen) in onze scouts (bij inschrijving van een broer/zus, zonder deze informatie is uw inschrijving ongeldig)
  • Naam van de andere kinderen die u tegelijk wilt inschrijven*
  • Gewenste kapoenentak (bij inschrijving voor de kapoenen)**
  • Voor welk tak (of jaar) u wenst in te schrijven

* Wanneer u meerdere kinderen wilt inschrijven, raden wij u aan om voor één kind het formulier juist in te vullen en bij opmerking de namen van de andere kinderen in te vullen. U mag dit enkel doen wanneer ze broer of zus zijn van elkaar.

** U mag een voorkeur van tak geven voor de kapoenen (kwikken of kwakken), maar we kunnen niet garanderen dat er op het moment van inschrijving nog plaats is.